WhatsApp Herkesten Silinen Mesajları Görme

WhatsApp Herkesten Silinen Mesajları Görme
Merhaba sibercell takipçileri, biliyorsunuz whatsapp'a gonderilen mesajları iptal etme yani kimse görmeden hemen silebilme özelliği gelmişti. WhatsApp'ta "Acaba ne yazdı da sildi?" diye sizi yiyip bitiren sorulara son verecek yöntem bulundu.

Konuştuğunuz bir kişi, size gönderdiği mesajı sildiyse, WhatsApp’ı telefonunuzdan silin ve tekrar yükleyin. Bu işlemi tamamladığınızda mesaj geçmişiniz yedeklenmiş olacağından, silinen mesajı görme imkanına sahip olacaksınız. Çevrimiçi olduğunuz esnada size gönderilen bir mesaj silindiğinde, ‘bu mesaj silindi’ şeklinde bir uyarı görürsünüz. Böylelikle mesaj, konuşma geçmişinden silinse dahi telefon hafızasında depolanmaya devam eder.

Silinen mesajları görmenin bir diğer yolu ise, Android telefonlar üzerinden indirilebilen bir uygulama kullanmak. Yapmanız gereken BURADAN bildirimlerin kaydını tutan uygulamayı indirin. Uygulamayı indirdikten sonra açın ve Status kısmına basıp bildirim erişim iznini verin. Artık silinen bir mesaj olduğunda Browse Notifications'a basıp görebileceksiniz.