BiP Hediye Yarısı Hilesi Nasıl Yapılır?

BiP hediye yarışı internet dağıtmaya devam ediyor. Turkcell, bu kampanyası ile siz değerli müşterilerini haftalık birbiri arasında kapıştırıyor ve sıralamada üstün gelenlere, puan sıralaması ile 5.000’e giren kullanıcılara haftalık 5 GB, 5000’den sonraki 50.000 kişiye haftalık 1 GB, diğer 250.000 kişiye de günlük 1 GB internet sağlanacaktır.

Öncelikle puan mantığını bir kavrayalım, bip hediye yarışı hilesi kampanyasında puanlarımızı mesaj atarak ve konuşma yaparak kazanmaktayız. Her mesaj bir puan, konuşmanın her saniyesi 1 puan olarak hesaplanmaktadır. Şimdi mesaj yazıyoruz fakat bunları tek tek yazamayız, toplu seçimde de en fazla 30 adet mesaj seçip direkt yönlendirebiliyoruz. Ee ne yapacağız? Burada özel yöntem devreye giriyor ve derdimize derman oluyor sayın okurlar. Size vereceğimiz özel APK dosyası sayesinde artık sadece 30 adet mesaj seçme ile sınırlı kalmayacağız, dilediğimiz kadar mesaj seçip yollayabileceğiz.

İlk önce altta vermiş olduğumuz linkten özel APK dosyasını indiriyorsunuz.
Ardından bipe giriyorsunuz ve herhangi birisine mesaj yolluyorsunuz.
Ardından bu mesajları seçip (toplu atacağımız için 100-200 tane mesaj seçebilirsiniz) rehberiniz de Turkcell’li kaç kişi varsa yolluyorsunuz.. (Örneğin 200 mesajı 5 kişiye tek seferde yolladığınızda anında 1000 puanınız olacaktır)
(Her hafta yaparsanız aylık 20 GB denk geliyor.)
(Rehberinizden kişileri rahatsız etmek istemiyorsanız BURADAN Facebook Grubumuza katılarak karşılıklı mesaj postu açabilirsiniz.)


Soru ve düşüncelerinizi altta yorum kısmına yazabilirsiniz.
Videolu Anlatım


2 yorum

Click here for yorum
Adsız
admin
1 Temmuz 2019 20:07 ×

Ban yemez miyiz?

Yanıtla
avatar
admin
admin
2 Temmuz 2019 00:44 ×

Şuan banlık bir durum yok.

Yanıtla
avatar