Goller Cepte Ücretsiz 5 Hak Nasıl Yapılır?

Merhaba sibercell takipçileri bu makalemide sizlere Turkcell'liler için Goller Cepte'de nasıl 5 hak yapacağınızı göstericeğiz.
Anlatıma geçmeden önce biraz sizlere Goller Cepte, Her Gol 100 MB kampanyası ile ilgili bazı bilgiler verelim. 
Uygulamayı indiren kullanıcılar paketlerine göre her hafta ücretsiz Her Gol 100 MB kampanyasına katılma hakkı kazanır. Seçtikleri bir maç için o maçta atılan gol sayısı kadar haftalık 100 MB internet kazanırlar. Ücretsiz katılım hakları bittikten sonra ek hak elde etmek için mobil site ve uygulamalar üzerinden katılım sağlayanlar 3 TL karşılığında ek ücret öderler. Maçta gol olmazsa minimum 100 MB haftalık internet alırlar. Maksimum limit 1000 MB'dir.
Turkcell'in kullanıcılarına verdiği ücretsiz haftalık 1 haktır. Bizler size bunu nasıl ücretsiz 5 hak yapabilirsiniz onu göstereceğiz.
Goller Cepte uygulamasında haftalık 5 TL ile Süper paket aldığınızda haftalık 5 hakkınız oluyor fakat biz yine ücretsiz bir şekilde almayı öğrendik.

Ücretsiz 5 Hak Nasıl Yapılır?
Öncelikle bizlere lazım olan bir iPhone cihazdır. iPhone cihaza Goller Cepte uygulamasını indiriyorsunuz ve kendi cep telefonu numaranız ile giriş yapıyorsunuz.
Giriş yaptıktan sonra sol üstten profil kısmına giriyorsunuz.
Üyelik paketleri olan kısımdan 5 TL'lik olan haftalık Süper paketi satın alıyorsunuz.
5 hak hesabınıza yansıdıgında sıra geliyor paranızı geri iade almaya.
İlk önce BURADAN satın alma işlemini yaptığınız iPhone hesabına giriş yapıyorsunuz.
Giriş yaptıktan sonra Goller Cepte'den satın almış olduğunuz uyelik gözükecek. Bildir kısmına tıklıyorsunuz.
Bildir kısmına tıkladıktan sonra karşınıza bir ekran çıkacaktır. Orada ilk boşlukta "Ücret iadesi talep etmek istiyorum." kısmını seçiyorsunuz.
Alt kutucuğa ise " I didn't want buy this application. It was refund. " yazıyorsunuz ve Gönder butonuna tıklıyorsunuz.

İşlemimiz bu kadar arkadaşlar bunu yaptıktan bir gün sonra ücret hattınıza geri iade ediliyor. Bunu her hafta yapabilirsiniz ama her yaptıgınızda farklı bir App Store hesabı açarak yapınız. Diğer aylık paketler içinde yapabilirsiniz.
Soru ve düşüncelerinizi altta yorum kısmına yazabilirsiniz.