Minecraft Pocket Edition v1.13.0.1 FULL APK

Minecraft Pocket Edition v1.13.0.1 FULL APK
Hayatta kalma ve açık dünya oyunlarını seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını Mojang firmasının üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız karakter ile bulunduğunuz küpten evren içinde düşmanlarınıza karşı mücadele etmek, kendi yaşam alanınızı kurmak ve yaşamaya çalışmaktır. Minecraft Pocket Edition v1.13.0.1 sürümü BETA olarak sunulmuştur, ana sürüm değişimi olduğu için fazlasıyla yenilik içermektedir. Birçok yeteneğe sahip tilkiler, komut yazarken koordinat kullanım kolaylığı, çözülen yüzlerce ses – görüntü problemi, yeni bloklar, envanter için geliştirmeler ve dahası bu sürüme dahil edilmiştir.Minecraft PE için bulunan kısıtlamalardan dolayı MOD APK yani tüm skin (kıyafet) açık şekilde sunuyorum bu sayede oyunun keyfini biraz daha fazla çıkarabilirsiniz. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur. Minecraft Pocket Edition Play Store’da 24.99TL’dir, 2.750.000’den fazla indirilmiştir.

Tüm skin yani kıyafetlerin kilidi açıktır, texture yani doku paketleri oyun içinden indirildiği için sorunludur. Mağazaya giriş yaparken oyun kapanabilir.

Oyunu en yeni özelliklerle oynamak için, yeni dünya oluştururken veya eski dünyanızı düzenlerken yan menüdeki oluştur butonun altındaki oyun kısmından aşağıya inin ve “Use Experimental Gameplay” yani “Deneysel Oyun Kullan” seçeneğini aktif edin.